O NAMA

Ko smo?

Tim sa kojim je sve moguće!

Master-Transport porodična firma koja je osnovana 2006. godine. Na samim počecima, bavili smo se samo transportom. Logičan nastavak razvoja je bilo proširenje delatnosti na špediterske usluge u međunarodnom transportu. Osluškujući tržište, stvorili smo uslove za trgovinu, tj. uvoz peleta iz Rusije.

Do sada smo izgradili firmu koja je pouzdan partner u drumskom prevozu roba. To smo postigli predanošću i posvećenošću kvalitetnom obavljanju posla i poštovanju dogovora. Svakom poslu prilazimo sa velikom pažnjom, planiramo ga i izvodimo potrebne operacije uz jaku želju za puno zadovoljstvo klijenata.

Poslovanje sa nama je pouzdano, brzo i sigurno.

Hajde da radimo zajedno! Pošaljite nam imejl ili nas pozovite da se dogovorimo!

Šta radimo?

Transport | Trgovina | Usluge

Transport | Drumskim transportom se bavimo od samog početka. Sada u floti imamo 15 kamiona u vlasništvu, tako da smo u mogućnosti da odgovorimo svim Vašim zahtevima. Svi kamioni su opremljeni uređajima za satelitsko praćenje, tako da u svakom trenutku možete pogledati gde se nalazi roba koju prevozimo za Vas.

Usluge | Špediterske usluge u međunarodnom transportu pružamo svim klijentima koji imaju potrebu za tim. Vršimo pripremu carinske dokumentacije, poslovanje sa Upravom carina i sve ostale usluge špedicije. Dovoljno je samo da izrazite želju, a mi ćemo isplanirati i izvršiti tražene usluge.

Naziv i sedište

Master-Transport d.o.o.
preduzeće za trgovinu, transport i usluge
Grocka

Poslovni podaci

PIB: 104495769
MB: 20167661
ŠD: 4941 - drumski transport tereta