TRANSPORT

Međunarodni transport

Zbirni i posebni transport

Transport roba vršimo po celoj Evropi i Rusiji. Specijalizovani smo za regije Rusije, Belorusije i Ukrajine. Sa 15 kamiona tegljača u vlasništvu i mogućnosti da obimnije transporte realizujemo preko podugovarača, možemo da odgovorimo na sve Vaše zahteve. U našoj ponudi je kako zbirni prevoz, tako i posebni, posvećeni prevoz samo za Vas. Bilo koju varijantu da izaberete, budite uvereni da će roba stići na odredište pouzdano, brzo i sigurno.

Sva vozila su opremljena savremenim sistemom satelitskog praćenja kretanja, tako da su vidljivi u svakom trenutku i poznata nam je njihova lokacija. Vozači koji rade kod nas su iskusni u svom poslu, sa dugogodišnjim iskustvom. Vozila kojim raspolažemo ispunjavaju sve propisane norme kako u pogledu bezbednosti u saobraćaju i bezbednosti same robe koju prevozimo, tako i u domenu zaštite životne sredine.

Na osnovu stalnog praćenja kretanja na tržištu, promena u propisima i ostalih okolnosti koje utiču na poslovanje, delujemo i prilagođavamo se nastaloj situaciji. Pored toga nastojimo da sprovodimo stalne obuke celokupnog osoblja. Uz praćenje novih trendova u komunikaciji i upotrebi informacionih tehnologija, to je ono što nas izdvaja od konkurencije i postavlja na mesto prvog izbora mnogih kompanija koje imaju potrebu za prevoz robe.

mapa-evrope
Specijalizovani smo za Evropu i Rusiju